070-3193989 info@alarmned.net

Draadloos Alarmsysteem Den haag

Dagelijks vinden in Nederland zeer veel inbraken plaats, in zowel woningen als bedrijfspanden. Inbrekers krijgen dus volop de kans om hun ‘vak’ uit te oefenen. Wanneer u naar uw woning of bedrijfspand zou kijken door de ogen van een inbreker, dan zou u wellicht ontdekken dat deze voor inbrekers aantrekkelijker is dan u dacht. Want een inbreker beoordeelt een geopend raam en een losliggende ladder in de buurt anders dan u. Hij taxeert zijn kansen en slaat toe als hij de gelegenheid krijgt.
Wie een inbreker wil ontmoedigen, moet zijn gedrag begrijpen. Waar houdt een inbreker van? Eenvoudige klussen, weinig voorbereiding en buitenkansjes. Waar heeft hij een hekel aan? Tijdrovende klussen, lawaai en de angst voor ontdekking. Het blijft een riskant vak, inbreker.

Vriendelijk in de omgang

Als vuistregel geldt: een alarmsysteem moet passen bij het risiconiveau van uw pand. Eenvoudige bediening en gebruiksvriendelijkheid spelen een belangrijke rol. Zo hoort u eerst een bescheiden waarschuwingstoon als u het alarm per ongeluk zelf activeert. Daarna treedt pas de werkelijke alarmering in werking. Wordt het alarmsysteem geactiveerd als u er niet bent, dan stopt de alarmering na enige tijd. Blijft de inbreker in uw pand, dan herhaalt deze procedure zich automatisch.

Laat uw alarm professioneel opvolgen

Kiest u voor stil alarm (eventueel gecombineerd met optisch en/of akoestisch alarm) dan kunt u alarmmeldingen via een telefoonlijn naar een centrale meldkamer sturen.
Tegen een bescheiden vergoeding bent u dan dag en nacht verzekerd van professionele alarmopvolging volgens een door uzelf bepaald scenario.

Zo kunt u afspreken dat eerst de politie wordt gewaarschuwd en daarna uzelf, bijvoorbeeld via uw mobiele telefoon. Lukt dit niet, dan kan een andere sleutelhouder (kennis, buurman) worden ingeschakeld. Een geavanceerd alarmsysteem kan exact aangeven welke detector in uw woning het alarm heeft geactiveerd. De alarmopvolger weet dan waar hij onraad kan verwachten. Wilt u zeker weten dat een alarmmelding snel wordt opgevolgd? Of vindt u het vervelend om zelf een alarmmelding op te volgen of een bekende aan mogelijk gevaar bloot te stellen?

Stel dan onze particuliere bewakingsdienst, aan als uw sleutelhouder.

Draadloos Alarmsysteem Den Haag

FacebookFacebook