070-3193989 info@alarmned.net

Draadloos Camerasysteem Rotterdam

Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit  zoals diefstal en overvallen.

Ook zie je in programma`s zoals “Opsporing Verzocht” steeds vaker dat verdachten herkend worden aan camerabeelden. Naast het oplossen van misdaden door het herkennen van de daders, gaat er nog een andere werking uit van het plaatsen van camera’s, namelijk een preventieve werking.

Waarom Een Camera Systeem?

Zo worden in steden in de uitgaanscentra camera’s geplaatst om de criminaliteit te beteugelen en ook op schoolpleinen van wat grotere scholen in het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs worden steeds vaker camera’s toegepast. De reden hiervoor is het verdwijnen en/of vernielen van scooters en fietsen. Door het plaatsen van camera’s weten kwaadwillenden dat Big Brother  meekijkt, waardoor het aantal misdrijven behoorlijk daalt. En dat hoort ook zo. Niemand heeft het recht om andermans spullen te vernielen of mee te nemen. Door het draadloos camerasysteem voorkomt u dit.

Waar houdt een inbreker van? Eenvoudige klussen, weinig voorbereiding en buitenkansjes. Waar heeft hij een hekel aan? Tijdrovende klussen, lawaai en de angst voor ontdekking. Het blijft een riskant vak, inbreker.

Dagelijks vinden in Nederland zeer veel inbraken plaats, in zowel woningen als bedrijfspanden. Inbrekers krijgen dus volop de kans om hun ‘vak’ uit te oefenen. Wanneer u naar uw woning of bedrijfspand zou kijken door de ogen van een inbreker.

Het draadloos camerasystemen Rotterdam voorkomt tijdrovende klussen, lawaai en de angst voor ontdekking. Het blijft een riskant vak, inbreker. 
FacebookFacebook