070-3193989 info@alarmned.net

Inbraakbeveiliging Rotterdam

Een inbraakbeveiliging is Bouwkundig net zo belangrijk als een elektronische beveiliging in Rotterdam.

WAAROM EEN INBRAAKBEVEILIGING ?

U denkt waarschijnlijk “bij mij valt toch niets te halen”. Niets is minder waar! Achter elke inbreker zit een heler en voor vrijwel alles is een markt; audio- en video- apparatuur, cd’s, computers, zaktelefoons, waardepapieren, antiek, sieraden, postzegels, schilderijen en noem maar op.En dan nog de rommel die een inbreker achterlaat! Dit voorkomt de inbraakbeveiliging

Een geldende informatiedrager is veelal een kaart of sleutel maar kan eveneens een hand- of vingerafdruk zijn. Ook combinaties met kaart en PIN verhogen het veiligheidsniveau. Camerasystemen hebben hun waarde bewezen in de strijd tegen criminaliteit  zoals diefstal en overvallen. Ook zie je in programma`s zoals “Opsporing Verzocht” steeds vaker dat verdachten herkend worden aan camerabeelden zit zijn 1 van de vele voordelen van inbraakbeveiliging die u kunt vinden in regio Rotterdam. Naast het oplossen van misdaden door het herkennen van de daders, gaat er nog een andere werking uit van het plaatsen van camera’s, namelijk een preventieve werking. Zo worden in steden in de uitgaanscentra camera’s geplaatst om de criminaliteit te beteugelen en ook op schoolpleinen van wat grotere scholen in het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs worden steeds vaker camera’s toegepast. De reden hiervoor is het verdwijnen en/of vernielen van scooters en fietsen. Door het plaatsen van camera’s weten kwaadwillenden dat Big Brother  meekijkt, waardoor het aantal misdrijven behoorlijk daalt. En dat hoort ook zo. Niemand heeft het recht om andermans spullen te vernielen of mee te nemen.

Heeft u inbraakbeveiliging, dan gaat u met een gerust hart weg . U weet immers dat een inbreker vrijwel direct vertrekt zodra het alarm afgaat. Hij graait niet langdurig door uw spullen, beschadigt uw inboedel niet en neemt weinig tot niets mee. Bent u er zelf als het inbraakbeveiligingssysteem afgaat, dan weet u dat er onraad is. U kunt dan voorkomen dat u de inbreker tegenkomt.

Valt uw pand in een hogere risicoklasse, dan kan uw verzekeringsmaatschappij een alarmsysteem verplicht stellen. Laat u op eigen initiatief een alarmsysteem installeren, dan levert dit vaak een premiekorting voor uw inboedel- verzekering op.

Uw specialist in inbraak beveiliging in Regio Rotterdam
FacebookFacebook