070-3193989 info@alarmned.net

Referenties Camerasystemen :

Tandarts Praktijk de Hoektand

Tandartspraktijk de Hoektand is uw tandarts in Maassluis voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

Spijker Klimaatservice

Spijker Klimaatservice is een totaal installateur gespecialiseerd in het realiseren van een ideaal binnenklimaat voor tal van organisaties binnen de Benelux. Spijker Klimaatservice ontwerpt, installeert, configureert, beheert en onderhoudt gebouwgebonden klimaatsystemen. Onze klanten zijn divers en onze oplossingen altijd volledig op-maat, op afstand regelbaar en energie-efficiënt.

Kwalitaria Capelle a/d IJssel

Voor een lekkere snack of milkshake.

Daka Sport Rotterdam

Met ruim 5000 m² winkeloppervlakte is dit filiaal de grootste Daka sportwinkel die te vinden is tegenover Diergaarde Blijdorp. In de winter is dit filiaal de wintersportspecialist van de Randstad. Alles op het gebied van wintersport is hier te vinden. In de zomer vind je hier een grote sport collectie tennis, beach- en outdoor artikelen. In dit filiaal is een grote hockeyafdeling te vinden met een compleet vernieuwd kunstgrasveld om de nieuwste hockeysticks uit te proberen. Uiteraard heeft Daka altijd een ruime keuze in o.a. running, tennis, voetbal, hockey, skate, aerobic en fitnessartikelen.

De Vries Electro

Wij zijn al meer dan 80 jaar de naam voor elektronica en witgoed in uw regio. Ons merkaanbod in combinatie met uitstekende service en aandacht zorgt voor een trouwe clientèle in Rijswijk en omstreken. Nieuwsgierig? Wij zien u graag in onze sfeervolle winkel.

Lake Zeven

Lake7, uw activiteiten eiland! Het eiland Lake7 biedt met zijn geweldige ligging aan de Zevenhuizerplas een hoop mogelijkheden. U kunt uit diverse activiteiten kiezen zoals bijvoorbeeld bowlen en tennissen. Maar u kunt ook lekker relaxen op ons privé strand met ligbedden en beach cabana’s. Wilt u liever het water op? Dan kunt u een kano of zeilboot huren en de Zevenhuizerplas verkennen. Naast al deze activiteiten kunt u wat lekkers eten en drinken op ons terras of in onze unieke BBQ-boat. Wilt u een feest geven of trouwen op onze locatie? Onze partyzaal en beachclub, beiden met uitzicht over de Zevenhuizerplas, zijn hier perfect voor geschikt. Mogelijkheden zat bij Lake7, het activiteiten eiland van Rotterdam!

De Gele Raaf

Cafetaria De Gele Raaf aan het Hendrik Ravesteijnplein is een begrip in Rijswijk. Behalve de grote sociale functie is het ook nog eens lekker ‘snacken’ en ‘bakkie doen’.

Multi Keuken en Bad

Wij zijn al ruim 15 jaar uw specialist op het gebied van keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur, tegels en totale binnenverbouwingen. Bij Multi Keuken en Bad bent u gegarandeerd van kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en montage. En natuurlijk kunt u rekenen op uitstekende service. MULTI-service! In onze showroom aan de Elektraweg 7 in Maassluis staat ons professionele en vakkundige team klaar om u te adviseren en te informeren over de mogelijkheden en de laatste trends.

Wc Steendijkpolder

Winkelcentrum Steendijkpolder gelegen in Maassluis West is een gezellig buurt winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschap en meer!

Wc Palet

Winkelcentrum Palet bevind zich in Maassluis Oost.

Stadshart Maassluis

De maassluise binnenstad, een met zorg bewaarde schat De moderne stad Maassluis koestert een geheim dat door steeds meer mensen wordt ontdekt en gewaardeerd: haar historische kern, de binnenstad. Niet vaak zullen plezierig winkelen en genieten van een historische omgeving zo harmonieus samengaan. Of het nu gaat om de gezellige Markt, met zomers zijn terrasjes, de karakteristieke Vlieten of de deels middeleeuwse Hoogstraat: het is er goed toeven en plezierig winkelen. De winkeliersvereniging Stadshart Maassluis maakt zich al een hele poos sterk om het authentieke en gastvrije karakter te behouden en te versterken. Op deze site presenteren we ons. We vertellen u graag iets over de rijke historie van dit oude stadshart, over onze activiteiten, over onze leden en over hoe u ons kunt bereiken. En heeft u ons bereikt, dan is het parkeren ook nog eens geheel gratis!

FacebookFacebook