070-3193989 info@alarmned.net

Referenties Camerasystemen :

Spijker Klimaatservice

Spijker Klimaatservice is een totaal installateur gespecialiseerd in het realiseren van een ideaal binnenklimaat voor tal van organisaties binnen de Benelux. Spijker Klimaatservice ontwerpt, installeert, configureert, beheert en onderhoudt gebouwgebonden klimaatsystemen. Onze klanten zijn divers en onze oplossingen altijd volledig op-maat, op afstand regelbaar en energie-efficiënt.

Kwalitaria Capelle a/d IJssel

Voor een lekkere snack of milkshake.

De Vries Electro

Wij zijn al meer dan 80 jaar de naam voor elektronica en witgoed in uw regio. Ons merkaanbod in combinatie met uitstekende service en aandacht zorgt voor een trouwe clientèle in Rijswijk en omstreken. Nieuwsgierig? Wij zien u graag in onze sfeervolle winkel.

Lake Zeven

Lake7, uw activiteiten eiland! Het eiland Lake7 biedt met zijn geweldige ligging aan de Zevenhuizerplas een hoop mogelijkheden. U kunt uit diverse activiteiten kiezen zoals bijvoorbeeld bowlen en tennissen. Maar u kunt ook lekker relaxen op ons privé strand met ligbedden en beach cabana’s. Wilt u liever het water op? Dan kunt u een kano of zeilboot huren en de Zevenhuizerplas verkennen. Naast al deze activiteiten kunt u wat lekkers eten en drinken op ons terras of in onze unieke BBQ-boat. Wilt u een feest geven of trouwen op onze locatie? Onze partyzaal en beachclub, beiden met uitzicht over de Zevenhuizerplas, zijn hier perfect voor geschikt. Mogelijkheden zat bij Lake7, het activiteiten eiland van Rotterdam!

De Gele Raaf

Cafetaria De Gele Raaf aan het Hendrik Ravesteijnplein is een begrip in Rijswijk. Behalve de grote sociale functie is het ook nog eens lekker ‘snacken’ en ‘bakkie doen’.

FacebookFacebook