070-3193989 info@alarmned.net

Tijdregistratie

Hoe er ook wordt gewerkt, in fulltime of in parttime verband, met of zonder “Tijd voor Tijd”, volgens flexibele roosters, in werkweken van 40, 36 of een willekeurig ander aantal uren, met buitendienstmedewerkers die maar zelden op kantoor zijn, met onregelmatige diensten of in ploegendienst, verlofregelingen, doktersbezoek, studieverlof, overwerk, etc, etc.: het wordt vastgelegd .

Met onze apparatuur en software wordt het geregistreerd, berekend en verrekend.

U kunt uitgebreide rapportages maken waarin de registraties, de saldi van gewerkte uren, verlof en andere aan- of afwezigheden worden weergegeven. U ziet in één oogopslag de resultaten!
Vanzelfsprekend kunnen de kengetallen geëxporteerd worden naar uw salaris- of ERP-software.

Aanwezigheidscontrole

Door een on-line verbinding met de registratiepunten beschikt u over een continue overzicht van het aan- en afwezige personeel.

Signalen

In de apparatuur bevinden zich extra relais waarmee signalen gestuurd kunnen worden. Dit kan worden toegepast voor bijvoorbeeld het laten afgaan van een toeter tijdens het begin of einde van werktijden, pauzes, enz.

Overal toepasbaar

In een industriële omgeving, in de buitenlucht of op kantoor, u beschikt over een bedrijfszeker systeem waarop u absoluut kunt vertrouwen.

foto_tijdregistratie_animat
FacebookFacebook